This is a past event. Registration is closed. View other Genootschap voor Eventmanagers events.

Op donderdag 25 januari start het Genootschapsjaar op een zeer bijzondere locatie in Amsterdam. Het Friendship Sport Center, niet alleen een bijzondere locatie voor misschien wel jouw volgende event, maar ook een locatie met een bijzonder verhaal.


Ieder kind moet kunnen sporten.

Sport geeft plezier, kracht en vertrouwen. Sport verbindt. Onmisbaar voor de ontwikkeling van een kind. En kinderen met een beperking? Zij hebben dit extra hard nodig, maar kunnen niet meekomen op een gewone sportclub. Voelen zich daardoor buitengesloten. Is er voor deze kinderen ook ergens een plek om te groeien?

Het enige sportcentrum voor kinderen met een beperking

Gelukkig wel. Op het Friendship Sports Centre. Het enige sportcentrum in Europa volledig uitgerust voor kinderen en jongeren met een beperking. Twee voetbalvelden, een sintelbaan, een verspringbak, een extra verwarmd zwembad, een aangepaste fitnessruimte, sportzaal en dojo. Een topsportomgeving met meer mogelijkheden dan ze ooit hebben durven dromen. Sporten, vallen en opstaan, vrij bewegen. Hier kunnen ze alles.


Daarnaast nemen we je deze middag graag mee in de nieuwe ontwikkelingen bij het Genootschap voor Eventmanagers en lanceren officieel de nieuwe GvE-app!

Speakers

Myron Gebbink

Friendship Sports Centre

Sponsors and Partners