This is a past event. Registration is closed. View other Genootschap voor Eventmanagers events.

Op 4, 5 en 6 april verandert Koninklijke Jaarbeurs Utrecht in een interactieve multimediale Impact Experience, genaamd de Impact Fair.


Het Genootschap voor Eventmanagers gaat op uitnodiging van Preferred Partner Koninklijke Jaarbeurs achter de schermen bij dit unieke evenement.


De visie van Impact Fair:


  • Impact Fair is een beurs met een brugfunctie. Eentje die missie, mens en merk aan elkaar verbindt. Een plek waar de impact sector zichzelf kan laten zien, de vooruitgang kan etaleren en hun relevantie kan aantonen.


  • Een social showcase festival. Een plek die inspireert, verbindt en vooral activeert. Want, we praten niet alleen over de problemen. We zetten de spotlight op succesvolle oplossingen. We gaan van denken, naar doen! Op de Impact Fair komt de gehele impact sector bij elkaar om geïnspireerd te raken, succes te vieren en vooral concrete afspraken te maken. Om zo de noodzakelijke 2030 ambities te verwezenlijken.
  • De Impact Fair faciliteert duurzame samenwerkingen. Met de impact sector aan de ene kant en de overheid, het bedrijfsleven en betrokken burgers -specifiek GenZ- aan de andere kant. Positieve impact vergroten door duurzame samenwerkingen te faciliteren. Want samen maak je meer impact!


Er is plek voor 150 goede doelen, social enterprises, bedrijven en overheden die de 30.000 bezoekers een ervaring bieden waarmee zij direct meer impact kunnen maken.


Dit kan iets kleins zijn als vegetarische kooklessen of een cursus hartmassage tot een enorme 3D immersive beleving die zoveel impact op je maakt dat je direct anders gaat handelen.

Location

Jaarbeurs
Jaarbeursplein 6
Utrecht, The Netherlands

See route

Contact us

For additional event or venue information, please send an email to dirk@eventmanagers.nl

Sponsors and Partners