This is a past event. Registration is closed. View other Genootschap voor Eventmanagers events.

Met plezier nodigen we je uit om op 14 maart in de middag maar liefst vijf verschillende innovaties voor je vakgebied te komen zien, horen én proeven! Inspiratie opdoen in goed gezelschap, onder het genot van allerlei heerlijkheden, dat is het idee van 'Get A Live'. Wat bieden we je op die middag?


Allereerst is daar Aaron Mirck, de meeslepende spreker die je vertelt hoe je je productiviteit verhoogt. Want ondanks alle technologie die tot onze beschikking staat, zijn we er niet productiever op geworden, de laatste decennia. Als TEDx'er sleept hij je als vanzelf mee in zijn denkbeelden. Na zijn interactieve presentatie ga je naar huis met praktische tips om focus en effectiviteit te verhogen!


Maar voordat je naar huis gaat, zijn er nog vier inspirerende onderwerpen. Er is bijvoorbeeld het verhaal, nee, het bedrog van live experience designer Ad de Haan. Optisch bedrog, bedoelen we. Want met een kijkje in zijn studio tovert hij in een mix van audio, decor, video en licht een ongelofelijke 3-d wereld voor je. Zet je schrap voor deze trukendoos, aangeboden door VRF!

En dan is er in een van de vier stijlkamers de conceptontwikkelaar voor live-communicatie Paul Pennock, alias space explorer van Studio Gagarin. Op verzoek van Van der Maarel Eventstyling verklapt hij de drie toverwoorden die hem, en jou, helpen een succesvol eventconcept te creëren. Denk bij 'event' ook aan experience center, beursstand of pop-up: alles wat met mensen in ruimtes te maken heeft.


Vervolgens nodigt Food Favors je uit voor een talk van Boudewijn Graveland van TBC over de nodige veranderingen op het gebied van duurzaamheid in de f&b- en speciaal cateringwereld. Wat mag er nou wel en niet, wat is echt duurzaam? Kortom: maak je bedrijf en/of je event future proof met behulp van Boudewijns kennis.


We zijn in het Taets Art and Event Park in Zaandam, en daar spreekt namens hen Marcel van Overveld, CEO MCH Global over 'creating epic experiences'. Dat wordt een beleving op zich, daar zijn we nu al nieuwsgierig naar! Het zou ons een eer zijn om je te verwelkomen in deze omgeving om samen nieuwe ervaringen op te doen die 'live' nog meer kracht en kwaliteit geven.

Sprekers

Ad de Haan

live experience designer

Paul Pennock

space explorer van Studio Gagarin


Boudewijn Graveland

TBC

Marcel van Overveld

creating epic experiences at MCH Global

More Information

Location

Taets Art and Event Park
Middenweg 62 Hembrugterrein
1505RK Zaandam

See route

Contact us

For additional event or venue information, please send an email to dirk@eventmanagers.nl

Sponsors and Partners