This is a past event. Registration is closed. View other Genootschap voor Eventmanagers events.

Terug van weggeweest: de Eventlezing

Voorafgaand aan dé vakbeurs voor de evenementenindustrie: EventSummit. In 2024 vindt deze plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Een inhoudelijke, niet te missen trendsessie over alles dat de eventmanager vandaag de dag bezig houdt. De toegang is exclusief voor de leden van het Eventplatform


Samen met het Eventplatform en Preferred Partners EventSummit & Assemblee Speakers zijn we dit jaar uitgekomen op een keynote die misschien wel de twee meest actuele thema's in zijn keynote heeft zitten: AI & Duurzaamheid.

Award-winning speaker

Dit jaar hebben we voor jullie Milan Meyberg uitgenodigd.

Deze visionaire conceptontwikkelaar en duurzaamheidstrateeg, is keynote spreker op de Eventlezing 2024. Meyberg wijd​t zijn creatieve talenten aan het creëren van een duurzame wereld. Centraal in zijn optreden staat het baanbrekende concept van een 'Environmental AI Botnet'; een paradigma-verschuivend AI-systeem dat de natuur in staat stelt om te spreken middels ecosysteem vertegenwoordigende ​Avatars.


Oftewel in normaal Nederlands, een bijzondere keynote op het snijvlak van AI & Duurzaamheid, wat als de natuur een stem had?

Location

Jaarbeurs
Jaarbeursplein 6
Utrecht, The Netherlands

Let op! We zitten in Progress.

See route

Contact us

For additional event or venue information, please send an email to dirk@eventmanagers.nl

Sponsors and Partners